Cautare

17273 de rezultate pentru "predare anl satu mare" (3.39 secunde)
Rodipet Group considera aprobat tacit contractul pentru privatizarea Rodipet de catre AVAS si va actiona in instanta Autoritatea daca aceasta nu semneaza procesul de predare-primire, a declarat ieri directorul general adjunct al companiei, Florin Lungoci.
dezvoltarea si construirea competentelor pentru viata, individualizarea actului didactic de predare-invatare-evaluare, lucrul in grupuri mici si respectarea ritmului individual in asa fel incat fiecare copil sa-si atinga potentialul maxim", spune Carmen Lica, director executiv al Centrului pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala (CEDP) Step by Step.
"In afara de zona Daewoo, mai putem vorbi de cartiere de lux in zonele Drumul Muntenilor, ANL Parc, Paltinis, Siloz", a declarat Bibina Dica, directoarea agentiei imobiliare Biros Imob.
Si tot ca un prim pas in "cariera" de ministru al Transporturilor - despre care a apreciat, pentru "Replica" de Constanta, ca nu este neaparat un lucru "formidabil", in conditiile in care Transporturile cumuleaza trei ministere, deci este un volum mare de munca -, democratul l-a demis pe directorul Aeroportului Aurel Vlaicu.
Marin Cotescu, directorul Directiei de Dezvoltare in Constructii din cadrul MTCT, a declarat ca nu vor putea fi incepute constructiile prin ANL pana ce actualii proprietari nu vor primi titlurile de proprietate pe noile amplasamente.
In proportie de 90 la suta este gata programul locuintelor ANL. ... Un alt proiect consta in construirea a 300 de apartamente, jumatate ANL si jumatate destinate locuintelor sociale. ... Cea mai mare a fost introducerea retelei de canalizare in zona Ciocarliei pentru 800 de locuitori.
Pe de alta parte, cererile pentru locuinte venite din partea tinerilor nu sunt satisfacute nici de constructiile realizate cu fonduri ANL.
  Mii de craioveni fara case Primarul Craiovei, Antonie Solomon, afirma ca este foarte mare cererea de locuinte.
  Mii de craioveni fara case Primarul Craiovei, Antonie Solomon, afirma ca este foarte mare cererea de locuinte.
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, vor inmana maine, miercuri, 29 decembrie a.c., ora 11.00, cheile a 97 de locuinte pentru tineri, construite in regim ANL, in strada Maior Vasile Bacila numerele 32 - 34 din cartierul Colentina (la podul peste raul Colentina).
Jocul de-a votul a fost generat de discutiile in contradictoriu vizavi de locul in care sa se amplaseze blocul ANL. In proiectul de hotarare se prevedea ca terenul in suprafata de 500 mp, propus sa fie dat in folosinta ANL-ului, se afla in strada Partizanilor, in zona blocurilor B12-I13.
Pe langa realizarile din 2004-2006, primarul Tudorel Calapod a prezentat si obiectivele de investitii propuse pentru 2006-2008, care vizeaza, printre altele, retele de canalizare si apa in mai multe zone ale orasului, cat si in Mamaia Sat, asfaltare strazi, amenajarea falezei orasului, realizarea unui port turistic, construirea unor blocuri in regim ANL s.a.
In acest sens, inca de anul trecut au demarat lucrarile pentru constructia a 64 de apartamente in regim ANL si 132 de apartamente sociale.
Ieri, 16 aprilie a.c., Chirita a sustinut la Ministerul Dezvoltarii si Locuintei proiectul sau, obtinand OK-ul pentru ridicarea a patru blocuri in regim ANL.
Corneliu Popescu, directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) va fi demis cel tarziu astazi, din cauza unui management defectuos al unora dintre proiectele institutie pe care o conduce.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
Beneficiarii imprumutului vor fi Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), cea din urma avand si obligatia de a contracta, prin licitatie, lucrarile de proiectare, executie si supraveghere a lucrarilor.
Printre proiectele aflate in derulare se numara si proiectul de extindere a retelei de iluminat public, introducerea a 2,8 kilometri de teren in intravilan, canalizarea si alimentarea cu apa cat si amenajarea aleilor la blocurile ANL din localitate.
Acest proiect este demarat de cativa ani, insa Nicolae Matei (foto) doreste sa obtina de la stat o subventie de 30% pentru tineri la cumpararea oricarui apartament, indiferent ca este ANL sau locuinta procurata prin intermediul agentiilor imobiliare.
google-analytics.com